Meraki Studio – frisøroslo

Jeg er utrolig stolt av å si at Meraki Studio er min nye arbeidsplass. 14. Mars 2016, åpnet Malene Stølen sin egen salong, som ligger i Lassons gate 10, bare et steinkast fra Aker Brygge. Jeg er veldig stolt og glad for å få være en del av dette teamet, som består av Malene, Lenita Frøyen og meg.

Etter å ha jobbet hos Hendrix Hair siden august, har jeg hatt en veldig fin tid, og hadde egentlig ikke i planene om å bytte jobb. Å jobbe midt i Oslo, med herlige kollegaer har vært helt fantastisk. Men da jeg fikk tilbudet av Malene om å bli med på å skape noe helt nytt og med et konsept som passer meg godt, måtte jeg ta sjansen. Både Lenita og Malene var gode kollegaer og venner, så jeg var ikke i tvil om at vi ville bli ett godt team! Vi jobbet alle på samme avdeling, der Malene var daglig leder.

Etter nøye planlegging av Malene, har det vært 2 ganske hektiske uker før åpning, og all ære til henne for at alt ble ferdig på så kort tid. Det er i mine øyne imponerende. Meraki Studio kan friste med et dyktig team, freshe og delikate lokaler som blandt annet har massasjestoler ved vaskene. Med store vinduer og åpne lokaler gir det en god romfølelse samtidig som det er lunt, noe som er behagelig for kunden og som jeg setter pris på i en arbeidsplass.

Jeg må virkelig si vi har hatt en drømmeåpning, med fulle lister, enormt engasjement og topp stemning. Jeg er veldig takknemlig for alle mine kunder som har blitt med meg videre, og nye kunder som vil komme. Det betyr mye mye for meg og gir motivasjon til å stå på for å komme enda lenger. Jeg er virkelig spent på fortsettelsen hos Meraki Studio, og føler jeg har funnet min plass :)

 

Om du vil ta en titt, kan du finne oss på

Facebook: facebook.com/merakistudionorge

Instagram: instagram.com/merakistudio.no

Hvis du vil booke time, kan du gjøre det på vår nettbestilling: merakistudio.bestille.no

Hvis du har noen spørsmål kan du skrive til post@merakistudio.no, eller ringe på tlf. 406 48 740

Håper alle har en strålende 2. påskedag :)

frisøroslo

FullSizeRender-3 FullSizeRender-2IMG_0451

 

IMG_0473IMG_0472FullSizeRender-1 2

 

Veldig fornøyde etter en meget vellykket åpningsdag. Da er det bare å sprette champagnen!