17. Mai

Hei alle sammen :)
Håper alle hadde en kjempe fin 17. Mai feiring i går. Etter en hektisk innspurt med masse å gjøre til 17. Mai, feiret jeg dagen i Oslo med gode venner. Syns alltid det er så gøy denne dagen og se masse flotte bunader og ikke minst bunadsfrisyrer – masse inspirasjon!

Selv gikk jeg for fletter på hver side som jeg samlet bak. En enkel og fin frisyre til bunad – syns jeg :) 

 

Er alltid gøy med masse å gjøre på denne årstiden, men må innrømme at det er litt deilig også når 17. Mai kommer og man kan senke skuldrene litt. Nå er det sommeren som står for tur, og husk å booke time før ferien – nå fyller listene seg opp fremover :)
Online booking: http://frisorcolorchart.bestille.no
Booking tlf: 943 04 065. Om jeg ikke er tilgjengelig for å besvare tlf akkurat når du ringer, ikke tvil på å sende en melding, så blir den besvart så fort jeg er tilgjengelig igjen :)

 

Her er vi i full sving med siste innspurt til 17. Mai. 

 

Må også dele en super fresh look som jeg virkelig elsker denne sesongen. Space buns (trykk for inspo) er så kult, og med så mange fine varianter, på Coachella festivalen, ble jeg kjempe inspirert. Gleder meg masse til festivalsesongen i Norge nå :D

Her har jeg laget en variant på Silje. Her kan man nesten ha alle slags farger i glitter enten i skillen, eller oppå flettene. Fargen er laget av Silje Walberg. 

 

Slenger med inspirasjonsbilder av arbeid jeg har gjort siden sist. Blir mye lyst hår om dagen, siden det er lysere tider og det går mot sommer. Jeg elsker å jobbe med blondt hår – så jeg storkoser meg om dagen. Håper på finvær snart og håper alle nyter tiden fremover :)

Some highlights and a few lowlights – and this is what I got!

 

Mamma ble klar for sommer med litt balayage :)

 

Blondes <3

 

Bye dark roots – hello blonde!

 

Så shiny!

 

 

Simply in love with this hair

 

It’s amazing what a colour touch-up and extensions can do – LOVE it!

 

 

Spring – Sun – Balayage

 

Balayage is always a good idea!

 


Sharp edge on this beauty

 

 

Blonde moments keeps life fun!

 

Ice!

 

 


Elsker denne «casual» looken. #topknot (trykk for inspo)

 

 

Er så heldig å få være frisøren til Olivia på 6 år. Se det fantastiske håret og den flott fargen, som selvfølgelig er helt naturlig. 

 

 

Sharp Lob

 


She’s blonde – what’s your excuse? Elsker hair-quotes! 

 

 

Posh!

 

So blonde that dark hair doesn’t make sense!

 

Quick up-do